Politika privatnosti

Hvala što koristite našu internet stranicu www.eurus-klime.rs.Mi cenimo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Kada koristite našu internet stranicu, možemo prikupljati određene informacije kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo i pružili vam bolju uslugu. Ova politika privatnosti opisuje koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i delimo, i koje opcije imate u vezi sa tim podacima.

Podaci koje prikupljamo:

Prikupljamo određene lične podatke koji se odnose na vas kao fizičko lice. To uključuje osnovne lične podatke kao što su ime i prezime, osnovne kontakt podatke kao što su adresa, broj telefona i e-mail adresa, kao i podatke vezane za korišćenje naše internet stranice www.eurus-klime.rs. Ovi podaci se prikupljaju ako ih dobrovoljno dostavite prilikom posete naše internet stranice tj. prilikom uspešno obavljene kupovine.

Kako koristimo vaše podatke:

Vaše lične podatke koristimo u svrhu poboljšanja naših usluga, ispunjenja ugovornih obaveza, upravljanja i primanja prigovora, pritužbi i reklamacija, kao i za dostavu kupljene robe. Vaši podaci se obrađuju na zakonit i transparentan način uz princip minimizacije, prikupljajući samo one podatke koji su striktno neophodni za svrhu sakupljanja.

Deljenje podataka:

Vaše lične podatke možemo podeliti sa trećim licima – našim partnerima koji pružaju usluge u ime Eurus Klime kompanije (na primer, kurirske službe, IT partneri koji održavaju našu internet stranicu). U svim ovim slučajevima, odnos sa eksternim partnerima i način zaštite vaših podataka obezbeđeni su ugovorima u skladu sa zakonom.

Vaša prava:

Imate pravo na informacije o obradi vaših podataka o ličnosti, pravo na ispravku ili brisanje vaših ličnih podataka, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka, pravo na prigovor, kao i pravo da povučete datu saglasnost. Možete ostvariti ova prava kontaktirajući nas na office@eurus-klime.rs

Kolačići:

Naša internet stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su informacioni paketi koji se skladište na vašem uređaju prilikom posete sajtu. Možete obrisati kolačiće ili podesiti vaš pretraživač da ne prihvata kolačiće u bilo kom trenutku.

Hvala što ste pročitali našu politiku privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti ili želite da ostvarite svoja prava, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene načine.