Uslovi korišćenja

Dobrodošli na internet prodavnicu “Eurus Klime” (u daljem tekstu: internet prodavnica). Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove pre nego što pristupite ili koristite našu internet prodavnicu. Pristupanjem ili korišćenjem internet prodavnice, slažete se sa sledećim uslovima i odredbama.

Osnovni podaci o firmi  

  • pun naziv pravnog subjekta: EURUS SISTEM DOO
  • adresa: UGRINOVACKI PUT 30.DEO BROJ 18 , 11080 ZEMUN (BEOGRAD) SRBIJA
  • delatnost i šifra delatnosti: 4322 – Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema
  • matični broj: 2147158
  • pib: 111 377 305
  • web adresa: eurus-klime.rs
  • kontakt telefon: 060 5600 400
  • kontakt e-mail: office@eurus.rs

Korisnički nalog

Korisnik internet prodavnice može se registrovati i dobiti korisničko ime i lozinku koji mu služe za pristupanje sajtu. Korisnik je odgovoran za održavanje poverljivosti svog naloga, kao i za sve aktivnosti koje se dešavaju pod njegovim korisničkim imenom i lozinkom. U slučaju da sumnjate da je vaš nalog kompromitovan, odmah nas obavestite. Internet prodavnica nije odgovorna za eventualne gubitke ili štete nastale usled neovlašćenog pristupa korisničkim nalozima.

Kupovina

Internet prodavnica omogućava korisnicima da pregledaju proizvode koje nudimo i da ih kupuju. Svi artikli su iskazani u dinarima sa uračunatim PDV-om. Cene na sajtu važe samo za artikle koji se prodaju putem internet prodavnice. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodne najave, izuzev cena artikala koji su već naručeni, gde će cena biti fiksirana prilikom potvrde porudžbine.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Izjava o PDV-u 

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova. Cene artikala sa PDVom su naznačene uz svaki artikl, a možete ih videti tokom kreiranja porudžbenice, kao i na kraju gde imate pregled svih poručenih artikala, količina i cena.

Dostava i isporuka

Nakon uspešno obavljene kupovine preko sajta, naš call centar će Vas u najskorijem vremenskom roku kontaktirati radi dogovora za termin isporuke i montaže. Rok isporuke i montaže je 1-3 dana, osim kada je letnja/zimska sezona, tada rok isporuke može biti duži.

Privatnost i sigurnost

U ime Eurus sistem doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni klima sevis Eurusa (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povraćaj proizvoda

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 14 dana od dana kada ste primili proizvod. Povraćaj proizvoda je moguć pod uslovom da je proizvod neoštećen, u originalnom pakovanju i sa svim pratećim elementima.

Povraćaj sredstava 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Eurus sistem doo  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Reklamacije i servis

Politika reklamacija data je na stranici “Politika reklamacija”, a ovde izdvajamo najbitnije stavke.Na osnovanu i opravdanu reklamaciju klima servis ‘EURUS’ nastoji da izadje na teren i zapocne popravku u sto kracem roku. Potrošač može da izjavi reklamaciju usmeno na prodajnom mestu gde je roba kupljena ili na drugom mestu koje je određeno za prijem reklamacija, telefonom, pisanim putem, elektronskim putem ili na trajnom nosaču zapisa, uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini (kopija računa, slip i sl.). Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Rok za rešavanje reklamacije ne može da bude duži od 15 dana, odnosno 30 dana za tehničku robu i nameštaj, od dana podnošenja reklamacije. Potrošač je dužan da se izjasni na odgovor prodavca najkasnije u roku od tri dana od dana prijema odgovora prodavca.

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa proizvodom koji ste kupili kod nas, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i pronađe rešenje koje će vas zadovoljiti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na office@eurus-klime.rs